Op1 gemist? Collega Simon Vuyk is hoopvol na bezoek aan Peter R. de Vries

Op1 gemist? Collega Simon Vuyk is hoopvol na bezoek aan Peter R. de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Collega Simon Vuyk is hoopvol na <em>bezoek</em> aan <em>Peter R. de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Simon Vuyk verzorgde vandaag voor zijn vriend en collega Peter R. de Vries de doneeractie 'Breng Tanja Thuis'. Peter R. wilde dolgraag 1 miljoen euro ophalen voor de coldcasezaak en inmiddels is dat bedrag bereikt. Vuyk bracht donderdag een bezoekje aan Peter R. in het ziekenhuis en vertelt bij Op1 dat zijn hoop op een positief einde gevoed is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Collega Simon Vuyk is hoopvol na bezoek aan Peter R. de Vries

Simon Vuyk verzorgde vandaag voor zijn vriend en collega Peter R. de Vries de doneeractie 'Breng Tanja Thuis'. Peter R. wilde dolgraag 1 miljoen euro ophalen voor de coldcasezaak en inmiddels is dat bedrag bereikt. Vuyk bracht donderdag een bezoekje aan Peter R. in het ziekenhuis en vertelt bij Op1 dat zijn hoop op een positief einde gevoed is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Collega Simon Vuyk is hoopvol na bezoek aan Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier