Johan Derksen fileert Dirk Kuyt in De Oranjezomer: "Walgelijke gluiperd"

Johan Derksen fileert Dirk Kuyt in De Oranjezomer: "Walgelijke gluiperd"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Oud-voetballer Dirk Kuyt heeft vandaag (13 juni) een groot interview gedaan met De Telegraaf en dat is bij de mannen van De Oranjezomer niet onopgemerkt gebleven. Johan Derksen noemt Kuyt een 'demagoog' en vind zijn uitspraken over de gevoelige transfer van Steven Berghuis 'walgelijk'.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen fileert Dirk Kuyt in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Walgelijke gluiperd&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Oud-voetballer Dirk Kuyt heeft vandaag (13 juni) een groot interview gedaan met De Telegraaf en dat is bij de mannen van De Oranjezomer niet onopgemerkt gebleven. Johan Derksen noemt Kuyt een 'demagoog' en vind zijn uitspraken over de gevoelige transfer van Steven Berghuis 'walgelijk'. Tekst gaat verder onder de video. Transfer BerghuisDe 29-jarige Steven Berghuis was bij Feyenoord vier seizoenen lang smaakmaker, maar maakt deze week de gevoelige overstap naar aartsrivaal Ajax. Berghuis zou in Amsterdam een contract voor vier jaar tekenen en Feyenoord ontvangt 5,5 miljoen euro voor de buitenspeler. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Transfer Berghuis
De 29-jarige Steven Berghuis was bij Feyenoord vier seizoenen lang smaakmaker, maar maakt deze week de gevoelige overstap naar aartsrivaal Ajax. Berghuis zou in Amsterdam een contract voor vier jaar tekenen en Feyenoord ontvangt 5,5 miljoen euro voor de buitenspeler.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen fileert Dirk Kuyt in De Oranjezomer: "Walgelijke gluiperd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier