Frank Oostdam in Op1: “Zelfs bij code rood kunnen we nog onbezorgd op vakantie”

Frank Oostdam in Op1: “Zelfs bij code rood kunnen we nog onbezorgd op vakantie”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frank Oostdam</em> in <em>Op1</em>: “Zelfs bij code rood kunnen we nog <em>onbezorgd</em> op vakantie” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De besmettingen in Nederland liepen afgelopen week in een rap tempo op en dat kan ertoe leiden dat Nederland rood gaat kleuren op de Europese coronarisicokaart. Voorzitter van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Frank Oostdam probeert bij Op1 wat orde te scheppen in alle chaos. Volgens Oostdam verandert er namelijk niets, want de criteria voor het rode reisadvies zijn hetzelfde als voor het gele. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frank Oostdam in Op1: “Zelfs bij code rood kunnen we nog onbezorgd op vakantie”

De besmettingen in Nederland liepen afgelopen week in een rap tempo op en dat kan ertoe leiden dat Nederland rood gaat kleuren op de Europese coronarisicokaart. Voorzitter van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Frank Oostdam probeert bij Op1 wat orde te scheppen in alle chaos. Volgens Oostdam verandert er namelijk niets, want de criteria voor het rode reisadvies zijn hetzelfde als voor het gele.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank Oostdam in Op1: “Zelfs bij code rood kunnen we nog onbezorgd op vakantie” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV