Muziekspecial Het beste van...Doe Maar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekspecial Het beste van...Doe Maar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekspecial Het beste van...Doe Maar gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze woensdagavond op NPO 3 staat in het teken van Doe Maar. Met na 'Het beste van... Doe Maar' om 20:30 en daarna om 21:15 uur de documentaire 'Doe Maar: Dit is alles'. HerinneringenErik de Zwart, Annemieke Schollaardt, Francis van Broekhuizen, Anne-Marie Jung, Wolter Kroes en anderen delen hun beste herinneringen aan de muziek van de fantastische nederpopband Doe Maar. HitsDe bom, 32 jaar en Is dit alles zijn de hits die iedereen letterlijk mee kan zingen tot op de dag van vandaag. HysterieWe horen de geschiedenis van de band en zien hoe de hysterie rondom de band soms uit de hand liep. Wie herinnert zich niet de zalen vol met gillende tieners tijdens de optredens van Doe Maar? Zien: Britse premier Boris Johnson droeg bij aan hit ‘Bad Habits’ van Ed Sheeran Bekijk deze video » BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Delano zingt Amor Amor Amor Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze woensdagavond op NPO 3 staat in het teken van Doe Maar. Met na 'Het beste van... Doe Maar' om 20:30 en daarna om 21:15 uur de documentaire 'Doe Maar: Dit is alles'.

Herinneringen
Erik de Zwart, Annemieke Schollaardt, Francis van Broekhuizen, Anne-Marie Jung, Wolter Kroes en anderen delen hun beste herinneringen aan de muziek van de fantastische nederpopband Doe Maar.

Hits
De bom, 32 jaar en Is dit alles zijn de hits die iedereen letterlijk mee kan zingen tot op de dag van vandaag.

Hysterie
We horen de geschiedenis van de band en zien hoe de hysterie rondom de band soms uit de hand liep. Wie herinnert zich niet de zalen vol met gillende tieners tijdens de optredens van Doe Maar?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV