Bizarre beelden: Freek Jansen (FvD) schiet met semi-automatisch wapen op Mark Rutte

Bizarre beelden: Freek Jansen (FvD) schiet met semi-automatisch wapen op Mark Rutte

Er zijn opnieuw bijzondere beelden opgedoken van een politicus van Forum voor Democratie. Dit keer betreft het Freek Jansen, die sinds dit jaar in de Tweede Kamer zit. Hij lijkt met een semi-automatisch vuurwapen op een afbeelding van Mark Rutte te schieten.

Lees verder onder de video.

Bizarre beelden: <em>Freek Jansen</em> (FvD) schiet met semi-automatisch wapen op <em>Mark Rutte</em> Er zijn opnieuw bijzondere beelden opgedoken van een politicus van Forum voor Democratie. Dit keer betreft het Freek Jansen, die sinds dit jaar in de Tweede Kamer zit. Hij lijkt met een semi-automatisch vuurwapen op een afbeelding van Mark Rutte te schieten. Lees verder onder de video. "Take that!"Terwijl Jansen op een schietbaan op een afbeelding vuurt, horen we omstanders commentaar geven. "Freek schiet Mark Rutte aan" is bijvoorbeeld te horen, gevolgd door "Take that!" Het is de zoveelste keer dat een politicus van Forum voor Democratie zichzelf op ogenschijnlijk onschuldige wijze tóch in de problemen brengt. Bekijk de beelden van Freek Jansen hierboven. Bekijk ook Bekijk Danny's wereld aflevering 3: Thierry Baudet en Freek Jansen over crisis bij FvD Bekijk deze video » Thierry Baudet: "Ik heb op Freek Jansen gestemd, die slachtoffer werd van lastercampagne" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Bizarre beelden: Freek Jansen (FvD) schiet met semi-automatisch wapen op Mark Rutte

"Take that!"
Terwijl Jansen op een schietbaan op een afbeelding vuurt, horen we omstanders commentaar geven. "Freek schiet Mark Rutte aan" is bijvoorbeeld te horen, gevolgd door "Take that!" Het is de zoveelste keer dat een politicus van Forum voor Democratie zichzelf op ogenschijnlijk onschuldige wijze tóch in de problemen brengt.

Bekijk de beelden van Freek Jansen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: Freek Jansen (FvD) schiet met semi-automatisch wapen op Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV