Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (Ridderzaal, 14 juli)

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (Ridderzaal, 14 juli)

De coronamaatregelen in Nederland zijn weer aangescherpt na een sterke stijging van het aantal besmettingen. Ook is de Tweede Kamer teruggeroepen van het zomerreces voor een debat over het coronavirus, dat wordt gehouden in de Ridderzaal, omdat de Tweede Kamer verbouwd wordt.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>debat Tweede Kamer</em> over coronavirus (Ridderzaal, 14 juli) De coronamaatregelen in Nederland zijn weer aangescherpt na een sterke stijging van het aantal besmettingen. Ook is de Tweede Kamer teruggeroepen van het zomerreces voor een debat over het coronavirus, dat wordt gehouden in de Ridderzaal, omdat de Tweede Kamer verbouwd wordt. Lees verder onder de video. Kijk hierboven op woensdag 14 juli vanaf 13.00 uur LIVE naar het Tweede Kamer-debat over corona. KritiekDemissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge kregen al veel kritiek op hun persconferentie van vrijdag, waarin ze volgens critici te weinig zelfreflectie toonden. Vandaag zal het er ongetwijfeld weer stevig aan toe gaan in het debat, waaraan onder anderen Geert Wilders (PVV), Tunahan Kuzu (DENK), Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) en Sylvana Simons (BIJ1) deelnemen. Kijk hierboven op woensdag 14 juli vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Bekijk ook Zien: Mark Rutte biedt excuses aan voor slechte persconferentie van vrijdag Bekijk deze video » Johan Derksen ziet excuses van Mark Rutte: "Hij lult zich overal uit" (video) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (Ridderzaal, 14 juli)

Kijk hierboven op woensdag 14 juli vanaf 13.00 uur LIVE naar het Tweede Kamer-debat over corona.

Kritiek
Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge kregen al veel kritiek op hun persconferentie van vrijdag, waarin ze volgens critici te weinig zelfreflectie toonden. Vandaag zal het er ongetwijfeld weer stevig aan toe gaan in het debat, waaraan onder anderen Geert Wilders (PVV), Tunahan Kuzu (DENK), Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) en Sylvana Simons (BIJ1) deelnemen.

Kijk hierboven op woensdag 14 juli vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus (Ridderzaal, 14 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier