EenVandaag: 23-jarige Ivar is volledig gevaccineerd, maar werd goed ziek

EenVandaag: 23-jarige Ivar is volledig gevaccineerd, maar werd goed ziek

Ivar is pas 23 jaar én al volledig gevaccineerd, omdat hij in de zorg werkt, maar toch ging het mis: hij werd onlangs goed ziek van het coronavirus. Dat had hij niet verwacht, vooral door het feit dat hij al twee prikken met AstraZeneca heeft gehad - dat voor 67 procent tegen het virus. Ivar vertelt zijn verhaal aan EenVandaag.

Bekijk de reportage van EenVandaag hieronder. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>EenVandaag</em>: 23-jarige Ivar is volledig gevaccineerd, maar werd goed ziek Ivar is pas 23 jaar én al volledig gevaccineerd, omdat hij in de zorg werkt, maar toch ging het mis: hij werd onlangs goed ziek van het coronavirus. Dat had hij niet verwacht, vooral door het feit dat hij al twee prikken met AstraZeneca heeft gehad - dat voor 67 procent tegen het virus. Ivar vertelt zijn verhaal aan EenVandaag. Bekijk de reportage van EenVandaag hieronder. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frank Oostdam in Op1: “Zelfs bij code rood kunnen we nog onbezorgd op vakantie” Bekijk deze video » Humberto gemist? Diederik Gommers over prognoses ic-bezetting: "Hier schrik ik van" Bekijk deze video »
Nieuws :
EenVandaag: 23-jarige Ivar is volledig gevaccineerd, maar werd goed ziek


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: 23-jarige Ivar is volledig gevaccineerd, maar werd goed ziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier