Bekijk trailer SING 2: vanaf 8 december in de bioscoop

Bekijk trailer SING 2: vanaf 8 december in de bioscoop

In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Huisdiergeheimen, Verschrikkelijke Ikke). In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

Bekende stemmen
Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door Bono van U2) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Verder werken ook zangeres Halsey, Pharrell Williams en Reese Witherspoon mee aan de film. Bekijk de trailer van SING 2 hieronder.

SING 2 is vanaf 8 december in de bioscoop te zien.

Bekijk trailer SING 2: vanaf 8 december in de bioscoop In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Huisdiergeheimen, Verschrikkelijke Ikke). In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Bekende stemmenEr is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door Bono van U2) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Verder werken ook zangeres Halsey, Pharrell Williams en Reese Witherspoon mee aan de film. Bekijk de trailer van SING 2 hieronder. SING 2 is vanaf 8 december in de bioscoop te zien. Bekijk ook Bekijk de trailer van Explained seizoen 3: vanaf 16 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Turning Red: vanaf lente 2022 in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer SING 2: vanaf 8 december in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV