Zien: Bas Nijhuis logeerde vannacht in bruidssuite bij Henk Krol

Zien: Bas Nijhuis logeerde vannacht in bruidssuite bij Henk Krol

De Nederlandse scheidsrechter Bas Nijhuis heeft een heerlijke nacht eropzitten in de Bed & Breakfast van politcus Henk Krol. Hij is zeer lovend over deze B&B en vertelt over de fantastische omgeving en de brandschone kamers. Ook Henk Krol is te gast in de uitzending van Radio Veronica en vertelt over de hoeveelheid overlast van Nijhuis.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Zien: <em>Bas Nijhuis</em> logeerde vannacht in bruidssuite bij Henk Krol De Nederlandse scheidsrechter Bas Nijhuis heeft een heerlijke nacht eropzitten in de Bed & Breakfast van politcus Henk Krol. Hij is zeer lovend over deze B&B en vertelt over de fantastische omgeving en de brandschone kamers. Ook Henk Krol is te gast in de uitzending van Radio Veronica en vertelt over de hoeveelheid overlast van Nijhuis. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Bas Nijhuis vraagt vriendin op spectaculaire wijze ten huwelijk (video) Bekijk deze video » Huwelijksaanzoek Bas Nijhuis zorgt voor hilariteit in De Oranjezomer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Bas Nijhuis logeerde vannacht in bruidssuite bij Henk Krol


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bas Nijhuis logeerde vannacht in bruidssuite bij Henk Krol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV