Johan Derksen vertelt in De Oranjezomer wat 'squirten' is: "Neuken met een badmuts op"

Johan Derksen vertelt in De Oranjezomer wat 'squirten' is: "Neuken met een badmuts op"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zo zijn eigen manier van voetballen, de kersverse trainer leert zijn spelersgroep op meer te 'squeezen' tussen de linies in en dat wordt bij De Oranjezomer uitgebreid besproken. Oud-wielrenner Michael Boogerd heeft geen idee van 'squeezen' is, maar squirten kent hij wel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> vertelt in <em>De Oranjezomer</em> wat 'squirten' is: &quot;Neuken met een badmuts op&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zo zijn eigen manier van voetballen, de kersverse trainer leert zijn spelersgroep op meer te 'squeezen' tussen de linies in en dat wordt bij De Oranjezomer uitgebreid besproken. Oud-wielrenner Michael Boogerd heeft geen idee van 'squeezen' is, maar squirten kent hij wel. Tekst gaat verder onder de video. Johan legt uitJohan Derksen schrikt van Michael Boogerd zijn uitspraak en gaat vervolgens geheel op eigen wijze aan Jan Boskamp uitleggen wat 'squirten' is: "Als je zo’n mevrouw in bed hebt, moet je neuken met een badmuts op." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan legt uit
Johan Derksen schrikt van Michael Boogerd zijn uitspraak en gaat vervolgens geheel op eigen wijze aan Jan Boskamp uitleggen wat 'squirten' is: "Als je zo’n mevrouw in bed hebt, moet je neuken met een badmuts op."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV