Humberto gemist? Openbaar Ministerie eist levenslang voor moord op advocaat Derk Wiersum

Humberto gemist? Openbaar Ministerie eist levenslang voor moord op advocaat Derk Wiersum

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag (14 juli) in de rechtbank van Amsterdam levenslang geëist tegen de twee mannen die betrokken zijn bij de moord op strafrechtadvocaat Derk Wiersum. Hoofdofficier van justitie Amsterdam René de Beukelaer vertelt bij Humberto hoe het OM tot deze straf is gekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? Openbaar Ministerie eist <em>levenslang</em> voor moord op advocaat <em>Derk Wiersum</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. Het Openbaar Ministerie heeft vandaag (14 juli) in de rechtbank van Amsterdam levenslang geëist tegen de twee mannen die betrokken zijn bij de moord op strafrechtadvocaat Derk Wiersum. Hoofdofficier van justitie Amsterdam René de Beukelaer vertelt bij Humberto hoe het OM tot deze straf is gekomen. Tekst gaat verder onder de video. Zaak WiersumJustitie gaat ervan uit dat topcrimineel Ridouan Taghi achter de moord op advocaat Derk Wiersum zit. René de Beukelaer vertelt dat bij moord een maximale straf van dertig jaar kan worden geëist, of een levenslange straf. Met het oog op de actualiteit is het OM tot deze strafeis gekomen. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Openbaar Ministerie eist levenslang voor moord op advocaat Derk Wiersum

Zaak Wiersum
Justitie gaat ervan uit dat topcrimineel Ridouan Taghi achter de moord op advocaat Derk Wiersum zit. René de Beukelaer vertelt dat bij moord een maximale straf van dertig jaar kan worden geëist, of een levenslange straf. Met het oog op de actualiteit is het OM tot deze strafeis gekomen.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Openbaar Ministerie eist levenslang voor moord op advocaat Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier