De Oranjezomer: Giovanni van Bronckhorst nieuwe assistent bij Nederlands elftal

De Oranjezomer: Giovanni van Bronckhorst nieuwe assistent bij Nederlands elftal

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em>: Giovanni van Bronckhorst nieuwe <em>assistent</em> bij Nederlands elftal Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van De Oranjezomer hebben groot nieuws over het Nederlands elftal. Morgen zou Louis van Gaal als bondscoach gepresenteerd worden met Giovanni van Bronckhorst als assistent. René van der Gijp snapt de keuze voor Van Gaal, maar is geen fan van Van Bronckhorst: "Geen sterke persoonlijkheid." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van De Oranjezomer hebben groot nieuws over het Nederlands elftal. Morgen zou Louis van Gaal als bondscoach gepresenteerd worden met Giovanni van Bronckhorst als assistent. René van der Gijp snapt de keuze voor Van Gaal, maar is geen fan van Van Bronckhorst: "Geen sterke persoonlijkheid."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Giovanni van Bronckhorst nieuwe assistent bij Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier