Humberto gemist? Hans Klok gaat verder als circusdirecteur en showt act

Humberto gemist? Hans Klok gaat verder als circusdirecteur en showt act

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? Hans Klok gaat verder als circusdirecteur en showt act Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De bekendste illusionist van Nederland, Hans Klok, wordt circusdirecteur. Deze zomer reist Hans Klok door heel Nederland met een circustent. Naast zijn magische verdwijntrucs biedt hij ook een podium aan bekroonde acts uit binnen- en buitenland. Live buiten de studio gaven twee acts alvast een uniek voorproefje! Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Hans Klok gaat verder als circusdirecteur en showt act

De bekendste illusionist van Nederland, Hans Klok, wordt circusdirecteur. Deze zomer reist Hans Klok door heel Nederland met een circustent. Naast zijn magische verdwijntrucs biedt hij ook een podium aan bekroonde acts uit binnen- en buitenland. Live buiten de studio gaven twee acts alvast een uniek voorproefje!

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Hans Klok gaat verder als circusdirecteur en showt act of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV