Ik Weet Er Alles Van: Veel kleine jongetjes groot geworden met Pamela Anderson

Ik Weet Er Alles Van: Veel kleine jongetjes groot geworden met Pamela Anderson

In het programma Ik Weet Er Alles Van vertelt illusionist Hans Klok over zijn bijzondere samenwerking met Pamela Anderson. Zij is al dertig jaar hét sekssymbool van de wereld. Ruben Nicolai gooit er een dubbelzinnig grapje tussendoor en zegt: "Daar zijn veel kleine jongetjes groot mee geworden".

<em>Ik Weet Er Alles Van</em>: Veel kleine jongetjes groot geworden met Pamela Anderson In het programma Ik Weet Er Alles Van vertelt illusionist Hans Klok over zijn bijzondere samenwerking met Pamela Anderson. Zij is al dertig jaar hét sekssymbool van de wereld. Ruben Nicolai gooit er een dubbelzinnig grapje tussendoor en zegt: "Daar zijn veel kleine jongetjes groot mee geworden". Bekijk ook Zien: Ik Weet Er Alles Van VIPS vanavond van start met o.a. René le Blanc Bekijk deze video » Ik weet er alles van! gemist? Gaby Blaaser onder de indruk van Ruben Nicolai: "Ik vond het goed" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Weet Er Alles Van: Veel kleine jongetjes groot geworden met Pamela Anderson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV