Jaimie In The Vaes Lane is nu te zien; bekijk de nieuwe beelden

Jaimie In The Vaes Lane is nu te zien; bekijk de nieuwe beelden

Eindelijk is het zo ver en kunnen we erachter komen wat er precies is gebeurd tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine. De realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is namelijk vanaf vandaag te zien op Discovery+. Eerder deze week werd al bekend dat Jaimie de bruiloft nog niet afgeblazen heeft, maar dat hun relatie even op pauze staat.

<em>Jaimie In The Vaes Lane</em> is nu te zien; bekijk de nieuwe beelden Eindelijk is het zo ver en kunnen we erachter komen wat er precies is gebeurd tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine. De realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is namelijk vanaf vandaag te zien op Discovery+. Eerder deze week werd al bekend dat Jaimie de bruiloft nog niet afgeblazen heeft, maar dat hun relatie even op pauze staat. Bekijk de video van DiscorveryPlusNL hierboven. Bekijk ook Jaimie Vaes en Lil' Kleine zoenend gespot: huwelijk niet afgeblazen (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Huwelijk Jaimie Vaes en Lil' Kleine gaat mogelijk gewoon door (Shownieuws) Bekijk deze video »

Bekijk de video van DiscorveryPlusNL hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaimie In The Vaes Lane is nu te zien; bekijk de nieuwe beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier