Terugblik op beroemde confrontaties Peter R. de Vries op televisie

Terugblik op beroemde confrontaties Peter R. de Vries op televisie

In de video hieronder worden de confrontaties van Peter R. de Vries op televisie omschreven als "zijn zuurste ruzies en pijnlijkste momenten", maar dat is op de dag dat hij is overleden wat ongepast. Dat neemt niet weg dat De Vries berucht was vanwege zijn kritische houding in tv-programma's.

Lees verder onder de video.

Terugblik op beroemde confrontaties <em>Peter R. de Vries</em> op televisie In de video hieronder worden de confrontaties van Peter R. de Vries op televisie omschreven als "zijn zuurste ruzies en pijnlijkste momenten", maar dat is op de dag dat hij is overleden wat ongepast. Dat neemt niet weg dat De Vries berucht was vanwege zijn kritische houding in tv-programma's. Lees verder onder de video. Vaste talkshowgastDe Vries was een graag geziene talkshowgast. De wereld draait door, RTL Late Night, Jinek, Pauw, Beau: de misdaadverslaggever was overal kind aan huis. Vaak ging het over misdaadzaken, maar De Vries sprak ook graag een woordje mee over andere kwesties. En dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Bekijk de beelden van Peter R. de Vries hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries (64) overleden: bekijk wijnincident met Joran van der Sloot Bekijk deze video » Peter R. de Vries overleden: kijk LIVE naar extra NOS Journaal Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries wint Emmy Award voor special over Natalee Holloway Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugblik op beroemde confrontaties Peter R. de Vries op televisie

Vaste talkshowgast
De Vries was een graag geziene talkshowgast. De wereld draait door, RTL Late Night, Jinek, Pauw, Beau: de misdaadverslaggever was overal kind aan huis. Vaak ging het over misdaadzaken, maar De Vries sprak ook graag een woordje mee over andere kwesties. En dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

Bekijk de beelden van Peter R. de Vries hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op beroemde confrontaties Peter R. de Vries op televisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier