Zien: John maakt zich zorgen om z'n kasteel in Vlodrop: "Het water is extreem hoog"

Zien: John maakt zich zorgen om z'n kasteel in Vlodrop: "Het water is extreem hoog"

Er wordt alles op alles gezet om het kasteel in Vlodorp droog te houden. De kasteelheer John probeert zijn hebben en houden te beschermen en huurt zelf mensen in, maar het water is extreem hoog: "Je wordt er bijna wanhopig van. Het is een drama."

Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video.

Zien: John maakt zich zorgen om z'n kasteel in <em>Vlodrop</em>: &quot;Het water is extreem hoog&quot; Er wordt alles op alles gezet om het kasteel in Vlodorp droog te houden. De kasteelheer John probeert zijn hebben en houden te beschermen en huurt zelf mensen in, maar het water is extreem hoog: "Je wordt er bijna wanhopig van. Het is een drama." Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video. Bekijk ook Wateroverlast Valkenburg: "Daar in de tuin drijft onze caravan!" (video) Bekijk deze video » EenVandaag: 85-jarige Emile probeert z'n fietsenzaak te redden van het hoge water Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: John maakt zich zorgen om z'n kasteel in Vlodrop: "Het water is extreem hoog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier