Video: Mark Rutte reageert op overlijden Peter R. de Vries: "Diep geraakt"

Video: Mark Rutte reageert op overlijden Peter R. de Vries: "Diep geraakt"

Premier Mark Rutte noemt de aanslag op Peter R. de Vries een ‘laffe daad’. Hij reageert op het overlijden van de misdaadverslaggever, negen dagen nadat hij in Amsterdam werd neergeschoten. "Het zwartste scenario is uitgekomen. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden, zijn naasten, zijn collega's, die dit vreselijke feit ook hebben moeten verwerken", aldus Rutte.

Video: <em>Mark Rutte</em> reageert op overlijden <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Diep geraakt&quot; Premier Mark Rutte noemt de aanslag op Peter R. de Vries een ‘laffe daad’. Hij reageert op het overlijden van de misdaadverslaggever, negen dagen nadat hij in Amsterdam werd neergeschoten. "Het zwartste scenario is uitgekomen. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden, zijn naasten, zijn collega's, die dit vreselijke feit ook hebben moeten verwerken", aldus Rutte. Bekijk ook Zien: BN'ers reageren massaal op het overlijden van Peter R. de Vries Bekijk deze video » SBS6 brengt eerbetoon aan Peter R. de Vries in speciale Shownieuws-uitzending (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mark Rutte reageert op overlijden Peter R. de Vries: "Diep geraakt"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte reageert op overlijden Peter R. de Vries: "Diep geraakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier