Op1 gemist? Gerard Roethof stond tegenover Peter R. de Vries: ''Hij was wel echt menselijk betrokken''

Op1 gemist? Gerard Roethof stond tegenover Peter R. de Vries: ''Hij was wel echt menselijk betrokken''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Gerard Roethof stond tegenover Peter R. de Vries: ''Hij was wel echt menselijk betrokken'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is misdaadverslaggever Peter R. de Vries overleden in het ziekenhuis. Na de aanslag vorige week dinsdag was heel Nederland in shock. Veel mensen laten nu van zich horen en spreken lof uit over Peter. Menselijke kantStrafrechtadvocaat Gerard Roethof stond ooit lijnrecht tegenover Peter R. de Vries. Ondanks dat ze het niet altijd met elkaar eens waren, spreekt Gerard lof uit over hem. ''Hij is menselijk betrokken. En als ik kijk naar de manier waarop hij omging met de nabestaanden van Nicky Verstappen... Hij was hun steun en toeverlaat.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Gerard Roethof stond tegenover Peter R. de Vries: ''Hij was wel echt menselijk betrokken''

Vandaag is misdaadverslaggever Peter R. de Vries overleden in het ziekenhuis. Na de aanslag vorige week dinsdag was heel Nederland in shock. Veel mensen laten nu van zich horen en spreken lof uit over Peter.

Menselijke kant
Strafrechtadvocaat Gerard Roethof stond ooit lijnrecht tegenover Peter R. de Vries. Ondanks dat ze het niet altijd met elkaar eens waren, spreekt Gerard lof uit over hem. ''Hij is menselijk betrokken. En als ik kijk naar de manier waarop hij omging met de nabestaanden van Nicky Verstappen... Hij was hun steun en toeverlaat.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV