Op1 gemist? Broer van slachtoffer Posbankmoord schreef brief aan Peter R. de Vries

Op1 gemist? Broer van slachtoffer Posbankmoord schreef brief aan Peter R. de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Broer van slachtoffer Posbankmoord schreef brief aan <em>Peter R. de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv. Na de aanslag van vorige week dinsdag is Peter R. de Vries vandaag overleden. Veel mensen die hij heeft geholpen uiten hun dankbaarheid voor de misdaadverslaggever. BriefPeter Wiegmink is één van die mensen waarvan het leven is veranderd door Peter R. de Vries. Zijn broer werd het slachtoffer van de Posbankmoord. Nadat Wiegmink een brief schreef aan De Vries werd hij geholpen. Rammelen''Ik had mijn zorgen toen uitgesproken en was bank dat de zaak niet zou worden opgelost. Of hij iets voor ons kon betekenen. Hij vond mijn verhaal dermate plausibel dat hij er mee aan de slag ging. Hij heeft een paar bomen tot zijn beschikking waar hij aan kan rammelen waar dan iets uit komt.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Broer van slachtoffer Posbankmoord schreef brief aan Peter R. de Vries

Na de aanslag van vorige week dinsdag is Peter R. de Vries vandaag overleden. Veel mensen die hij heeft geholpen uiten hun dankbaarheid voor de misdaadverslaggever.

Brief
Peter Wiegmink is één van die mensen waarvan het leven is veranderd door Peter R. de Vries. Zijn broer werd het slachtoffer van de Posbankmoord. Nadat Wiegmink een brief schreef aan De Vries werd hij geholpen.

Rammelen
''Ik had mijn zorgen toen uitgesproken en was bank dat de zaak niet zou worden opgelost. Of hij iets voor ons kon betekenen. Hij vond mijn verhaal dermate plausibel dat hij er mee aan de slag ging. Hij heeft een paar bomen tot zijn beschikking waar hij aan kan rammelen waar dan iets uit komt.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Broer van slachtoffer Posbankmoord schreef brief aan Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV