Op1 gemist? Saskia Belleman linkt moord Peter R. de Vries aan Marengo-proces

Op1 gemist? Saskia Belleman linkt moord Peter R. de Vries aan Marengo-proces

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Saskia Belleman linkt moord <em>Peter R. de Vries</em> aan Marengo-proces Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is het verdrietige nieuws na meer dan een week onzekerheid dan toch eindelijk naar buiten gekomen. Peter R. de Vries is overleden in het ziekenhuis. Volgens juridisch verslaggever Saskia Belleman kan het niet anders dan dat dit iets te maken heeft met Ridouan Taghi. Stempel''De broer van de kroongetuige is vermoord, de advocaat van de kroongetuige is vermoord én de vertrouwenspersoon is vermoord,'' stelt ze in Op1. ''Ik zou niet weten hoe je daar niet de stempel van de mocro-maffia in kunt zien.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Saskia Belleman linkt moord Peter R. de Vries aan Marengo-proces

Vandaag is het verdrietige nieuws na meer dan een week onzekerheid dan toch eindelijk naar buiten gekomen. Peter R. de Vries is overleden in het ziekenhuis. Volgens juridisch verslaggever Saskia Belleman kan het niet anders dan dat dit iets te maken heeft met Ridouan Taghi.

Stempel
''De broer van de kroongetuige is vermoord, de advocaat van de kroongetuige is vermoord én de vertrouwenspersoon is vermoord,'' stelt ze in Op1. ''Ik zou niet weten hoe je daar niet de stempel van de mocro-maffia in kunt zien.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Saskia Belleman linkt moord Peter R. de Vries aan Marengo-proces of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier