Live stream Tour de France etappe 19 (Mourenx - Libourne)

Live stream Tour de France etappe 19 (Mourenx - Libourne)

Kijk vrijdag 17 juli vanaf 12.20 uur LIVE naar Tour de France etappe 13 via de livestream hierboven.

Na een aantal loodzware bergritten belandt het peloton in de allerlaatste dagen van de Tour de France weer in rustiger vaarwater.

Het routeprofiel

De negentiende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 17 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 19 (<em>Mourenx - Libourne</em>) Kijk vrijdag 17 juli vanaf 12.20 uur LIVE naar Tour de France etappe 13 via de livestream hierboven. Na een aantal loodzware bergritten belandt het peloton in de allerlaatste dagen van de Tour de France weer in rustiger vaarwater. Het routeprofiel De negentiende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 17 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sprinten doet Pogacar grandioos en wint de tour: "Alles onder controle" Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 18: Tadej Pogacar opnieuw de sterkste Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 19 (Mourenx - Libourne)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 19 (Mourenx - Libourne) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier