Video: zomerfotosessie Willem-Alexander, Máxima en prinsessen

Video: zomerfotosessie Willem-Alexander, Máxima en prinsessen

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn vrijdagochtend op de gevoelige plaat vastgelegd, tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie op Paleis Huis ten Bosch. De eerste beelden van het stralende gezin zie je hieronder, in de video van Shownieuws.

Video: <em>zomerfotosessie</em> Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn vrijdagochtend op de gevoelige plaat vastgelegd, tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie op Paleis Huis ten Bosch. De eerste beelden van het stralende gezin zie je hieronder, in de video van Shownieuws. Bekijk ook Video: gaan Willem-Alexander & Máxima op vakantie naar Griekenland? Bekijk deze video » RTL Boulevard: Amalia, Alexia & Ariane geschrokken van overlijden Peter R. de Vries Bekijk deze video »
TV :
Video: zomerfotosessie Willem-Alexander, Máxima en prinsessenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zomerfotosessie Willem-Alexander, Máxima en prinsessen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier