Video: Glennis Grace zingt Hero voor Peter R. de Vries

Video: Glennis Grace zingt Hero voor Peter R. de Vries

Glennis Grace bracht, net als Douwe Bob donderdagavond bij Humberto, vrijdagochtend een eerbetoon aan Peter R. de Vries. Dat deed de zangeres in de ochtendshow van Frank Dane, die haar vroeg het nummer Hero van Mariah Carey te zingen. "Ik wil Peter bedanken. Peter, wat gaan we je missen en Peter wat ben je een ongelofelijke held wat je voor iedereen betekend hebt. Je bent een hero", aldus de dj.

Bekijk het optreden van Glennis Grace in De 538 Ochtendshow hieronder

Video: Glennis Grace zingt <em>Hero</em> voor Peter R. de Vries Glennis Grace bracht, net als Douwe Bob donderdagavond bij Humberto, vrijdagochtend een eerbetoon aan Peter R. de Vries. Dat deed de zangeres in de ochtendshow van Frank Dane, die haar vroeg het nummer Hero van Mariah Carey te zingen. "Ik wil Peter bedanken. Peter, wat gaan we je missen en Peter wat ben je een ongelofelijke held wat je voor iedereen betekend hebt. Je bent een hero", aldus de dj. Bekijk het optreden van Glennis Grace in De 538 Ochtendshow hieronder Bekijk ook Laatste interview Peter R. de Vries voor TV Monument: "Hierom ging ik de R. gebruiken" Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Glennis Grace zingt Hero voor Peter R. de Vries


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Glennis Grace zingt Hero voor Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier