Video: gaan Willem-Alexander & Máxima op vakantie naar Griekenland?

Video: gaan Willem-Alexander & Máxima op vakantie naar Griekenland?

Na afloop van de zomerfotosessie van het Koninklijk gezin had de pers de gelegenheid wat vragen te stellen aan Willem-Alexander en Máxima. Daarbij vertelde de koningin onder andere dat ze snapt dat vele Nederlanders snakken naar een vakantie: "Iedereen wil zo graag weg en een beetje in een andere omgeving zitten."

Vakantie in coronatijd
Máxima gunt iedereen dan ook een leuke vakantie: "Iedereen heeft heel hard gewerkt, heel hard hun best gedaan om toch aan de coronamaatregelen wat te doen. Ik hoop echt dat alle plannen, voor elke familie in Nederland, door kunnen gaan." Zij en haar man blijken, nert als vele reislustige landgenoten, ook regelmatig de mogelijkheden en de reisadviezen te bekijken: "We weten ook dat we daar dit jaar, ook tijdens de vakantie, naar moeten blijven kijken", aldus de koning.

Naar Griekenland?
Waar gaan de koninklijke koffers naartoe deze zomer? "Wij gaan zoals altijd niet zeggen waar we heen gaan dus ik ga ook niet zeggen dat we naar Griekenland gaan", grapt Willem-Alexander. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: gaan Willem-Alexander &amp; Máxima op vakantie naar <em>Griekenland</em>? Na afloop van de zomerfotosessie van het Koninklijk gezin had de pers de gelegenheid wat vragen te stellen aan Willem-Alexander en Máxima. Daarbij vertelde de koningin onder andere dat ze snapt dat vele Nederlanders snakken naar een vakantie: "Iedereen wil zo graag weg en een beetje in een andere omgeving zitten." Vakantie in coronatijdMáxima gunt iedereen dan ook een leuke vakantie: "Iedereen heeft heel hard gewerkt, heel hard hun best gedaan om toch aan de coronamaatregelen wat te doen. Ik hoop echt dat alle plannen, voor elke familie in Nederland, door kunnen gaan." Zij en haar man blijken, nert als vele reislustige landgenoten, ook regelmatig de mogelijkheden en de reisadviezen te bekijken: "We weten ook dat we daar dit jaar, ook tijdens de vakantie, naar moeten blijven kijken", aldus de koning. Naar Griekenland?Waar gaan de koninklijke koffers naartoe deze zomer? "Wij gaan zoals altijd niet zeggen waar we heen gaan dus ik ga ook niet zeggen dat we naar Griekenland gaan", grapt Willem-Alexander. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: zomerfotosessie Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Bekijk deze video » RTL Boulevard: Amalia, Alexia & Ariane geschrokken van overlijden Peter R. de Vries Bekijk deze video »
TV :
Video: gaan Willem-Alexander & Máxima op vakantie naar Griekenland?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: gaan Willem-Alexander & Máxima op vakantie naar Griekenland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier