RTL Boulevard: Amalia, Alexia & Ariane geschrokken van overlijden Peter R. de Vries

RTL Boulevard: Amalia, Alexia & Ariane geschrokken van overlijden Peter R. de Vries

Ook het Koninklijk gezin heeft uiteraard vernomen dat Peter R. de Vries donderdag overleden is. Hoe hebben Amalia, Alexia en Ariane op dit nieuws gereageerd, vraagt een RTL Boulevard-verslaggeefster zich af: "Ze waren enorm geschrokken. Het gevoel, hoe kan dat zomaar midden in Amsterdam", vertelt Máxima na afloop van de zomerfotosessie.

'Prinsessen zijn er mee bezig'
Willem-Alexander vult aan: "Sowieso dagen wij onze kinderen altijd uit om te discussiëren. Als er zoiets vreselijks gebeurt in Nederland dan zijn ze er meteen ook zelf mee bezig. Ze vragen zich af: waarom? Het mag toch niet waar zijn dat je niet je werk kan doen in dit land en daarvoor doodgeschoten wordt." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Amalia, Alexia &amp; Ariane geschrokken van overlijden <em>Peter R. de Vries</em> Ook het Koninklijk gezin heeft uiteraard vernomen dat Peter R. de Vries donderdag overleden is. Hoe hebben Amalia, Alexia en Ariane op dit nieuws gereageerd, vraagt een RTL Boulevard-verslaggeefster zich af: "Ze waren enorm geschrokken. Het gevoel, hoe kan dat zomaar midden in Amsterdam", vertelt Máxima na afloop van de zomerfotosessie. 'Prinsessen zijn er mee bezig'Willem-Alexander vult aan: "Sowieso dagen wij onze kinderen altijd uit om te discussiëren. Als er zoiets vreselijks gebeurt in Nederland dan zijn ze er meteen ook zelf mee bezig. Ze vragen zich af: waarom? Het mag toch niet waar zijn dat je niet je werk kan doen in dit land en daarvoor doodgeschoten wordt." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: zomerfotosessie Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Bekijk deze video » Video: gaan Willem-Alexander & Máxima op vakantie naar Griekenland? Bekijk deze video » Video: koning Willem-Alexander over overlijden Peter R. de Vries Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Amalia, Alexia & Ariane geschrokken van overlijden Peter R. de Vries


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Amalia, Alexia & Ariane geschrokken van overlijden Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV