Bewoner uit Meerssen vlogt live: "Het is hier één grote chaos"

Bewoner uit Meerssen vlogt live: "Het is hier één grote chaos"

Mensen in Bunde, Voulwames, Brommelen en Geulle moeten het gebied zo snel mogelijk verlaten, aldus de veiligheidsregio. In de buurt van de dijkdoorbraak gaan meerdere sirenes af om mensen te waarschuwen. "Dit gebied komt onder water te staan”, aldus de woordvoerder.

<em>Bewoner uit Meerssen</em> vlogt live: &quot;Het is hier één grote chaos&quot; Mensen in Bunde, Voulwames, Brommelen en Geulle moeten het gebied zo snel mogelijk verlaten, aldus de veiligheidsregio. In de buurt van de dijkdoorbraak gaan meerdere sirenes af om mensen te waarschuwen. "Dit gebied komt onder water te staan”, aldus de woordvoerder. Een grote chaosEen bewoner uit Meerssen is de straat op gegaan en vlogt de situatie vlakbij de dijkdoorbraak. Hij noemt het één grote chaos, waarbij sirenes te horen zijn en helikopters overvliegen. Het lijkt wel een rampgebied, waarbij hij ook mensen snel nog ziet vluchten. Bekijk de livevideo hierboven Bekijk ook Dijkdoorbraak in Meerssen: bekijk LIVE-verslag NOS Bekijk deze video » Angstaanjagende beelden: zo snel stroomt het water in Limburg Bekijk deze video »

Meersen DIJKDOORBRAAK

Posted by Vortex-1 on Friday, July 16, 2021
Live :
Bewoner uit Meerssen vlogt live: "Het is hier één grote chaos"

Een grote chaos
Een bewoner uit Meerssen is de straat op gegaan en vlogt de situatie vlakbij de dijkdoorbraak. Hij noemt het één grote chaos, waarbij sirenes te horen zijn en helikopters overvliegen. Het lijkt wel een rampgebied, waarbij hij ook mensen snel nog ziet vluchten.

Bekijk de livevideo hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bewoner uit Meerssen vlogt live: "Het is hier één grote chaos" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier