Video: zoveel mogelijk mensen ontvluchten Meerssen nu het nog kan

Video: zoveel mogelijk mensen ontvluchten Meerssen nu het nog kan

De hel is losgebroken in het gebied Meerssen in Limburg. Vanwege de dijkdoorbraak bij het Julianakanaal moeten bewoners in de gemeente Meerssen zo snel mogelijk hun huis uit. Eerder gaf de veiligheidsregio aan dat evacueren te laat was en dat bewoners een hogere verdieping in hun huis op moesten zoeken, maar dat advies is ingetrokken. Auto’s verlaten het overstromingsgebied bij Meerssen dat ruim is afgesloten door de politie.

Bekijk de Twittervideo hieronder.

Video: zoveel mogelijk mensen <em>ontvluchten Meerssen</em> nu het nog kan De hel is losgebroken in het gebied Meerssen in Limburg. Vanwege de dijkdoorbraak bij het Julianakanaal moeten bewoners in de gemeente Meerssen zo snel mogelijk hun huis uit. Eerder gaf de veiligheidsregio aan dat evacueren te laat was en dat bewoners een hogere verdieping in hun huis op moesten zoeken, maar dat advies is ingetrokken. Auto’s verlaten het overstromingsgebied bij Meerssen dat ruim is afgesloten door de politie. Bekijk de Twittervideo hieronder. Bekijk ook Dijkdoorbraak in Meerssen: bekijk LIVE-verslag NOS Bekijk deze video » Bewoner uit Meerssen vlogt live: "Het is hier één grote chaos" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zoveel mogelijk mensen ontvluchten Meerssen nu het nog kan


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zoveel mogelijk mensen ontvluchten Meerssen nu het nog kan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV