Angstige beelden: Inwoners Meerssen worden geëvacueerd na dijkdoorbraak

Angstige beelden: Inwoners Meerssen worden geëvacueerd na dijkdoorbraak

De hel is losgebroken in het Limburgse Meerssen. Vanwege een dijkdoorbraak bij het Julianakanaal moeten alle bewoners in de gemeente zo snel mogelijk hun huis verlaten. Eerder gaf de veiligheidsregio aan dat evacueren te laat was en dat bewoners een hogere verdieping in hun huis op moesten zoeken, maar dat advies is inmiddels ingetrokken.

Tekst gaat verder onder de video.

Angstige beelden: Inwoners <em>Meerssen</em> worden <em>geëvacueerd</em> na dijkdoorbraak De hel is losgebroken in het Limburgse Meerssen. Vanwege een dijkdoorbraak bij het Julianakanaal moeten alle bewoners in de gemeente zo snel mogelijk hun huis verlaten. Eerder gaf de veiligheidsregio aan dat evacueren te laat was en dat bewoners een hogere verdieping in hun huis op moesten zoeken, maar dat advies is inmiddels ingetrokken. Tekst gaat verder onder de video. Angstige inwonersEen van de inwoners reageert geschrokken op het nieuws van de dijkdoorbraak. De inwoner vertelt aan De Telegraaf dat er nog honderdtwintig koeien op haar erf verwijderd moeten worden. De politie werk momenteel samen met het leger om zoveel mogelijk mensen veilig te evacueren uit Meerssen. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Bewoner uit Meerssen vlogt live: "Het is hier één grote chaos" Bekijk deze video » Ongelooflijke beelden: reddingsboten onderweg naar rampgebied Meerssen Bekijk deze video » Soldaat woedend op journalist De Telegraaf: "Schaam je! Flikker op!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Angstige beelden: Inwoners Meerssen worden geëvacueerd na dijkdoorbraak

Angstige inwoners
Een van de inwoners reageert geschrokken op het nieuws van de dijkdoorbraak. De inwoner vertelt aan De Telegraaf dat er nog honderdtwintig koeien op haar erf verwijderd moeten worden. De politie werk momenteel samen met het leger om zoveel mogelijk mensen veilig te evacueren uit Meerssen.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angstige beelden: Inwoners Meerssen worden geëvacueerd na dijkdoorbraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV