Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het echte leven in de dierentuin is terug met een nieuw seizoen, vanuit een andere locatie en met nieuwe verhalen en hoofdrolspelers. De verborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. Het resultaat is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. VerzorgersDe gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent. BokitoDe camera's volgen de avonturen van zilverrug Bokito en tapir Tygo die voor het eerst van zijn leven een vruchtbaar vrouwtje ontmoet. KomodovaranenZwarte neushoorn Naima zet een nieuw jong op de wereld, net als Aziatische olifant Bangka. En de gevaarlijke Komodovaranen Festus en Odin blijken ook een romantische kant te hebben. Hartverwarmend: zwartneushaaien geboren in Diergaarde Blijdorp Rotterdam Bekijk deze video » Beruchte Bokito viert vandaag verjaardag in Diergaarde Blijdorp (video) Bekijk deze video » Video: olifantje geboren in Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video » Schattige beelden: klein olifantje geboren in Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het echte leven in de dierentuin is terug met een nieuw seizoen, vanuit een andere locatie en met nieuwe verhalen en hoofdrolspelers. De verborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. Het resultaat is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Verzorgers
De gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent.

Bokito
De camera's volgen de avonturen van zilverrug Bokito en tapir Tygo die voor het eerst van zijn leven een vruchtbaar vrouwtje ontmoet.

Komodovaranen
Zwarte neushoorn Naima zet een nieuw jong op de wereld, net als Aziatische olifant Bangka. En de gevaarlijke Komodovaranen Festus en Odin blijken ook een romantische kant te hebben.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het echte leven in de dierentuin

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier