Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hollandse Zaken vraagt zich vanavond af: wat is een mensenleven waard HoopEr is een beladen discussie over de groeiende groep veelbelovende maar ook peperdure medicijnen die de komende jaren op de markt gaat komen. Hoop op genezing, maar tot welke prijs kunnen en willen we dat betalen? MedicijnZo vraagt het farmaceutische bedrijf Novartis Nederland bijna 2 miljoen euro voor een nieuw medicijn tegen de zeldzame spierziekte SMA. Het middel Zolgensma is daarmee het duurste medicijn ooit. LevensbelangIn Hollandse Zaken het verhaal van twee kinderen voor wie de behandeling met Zolgensma van levensbelang is. De één leeft inmiddels nog dankzij een eenmalig infuus van een uur en voor de ander is een crowdfunding-actie begonnen om de 2 miljoen euro op tafel te kunnen leggen. Bekijk de trailer: How to Sell Drugs Online (Fast) derde seizoen 27 juli op Netflix Bekijk deze video » Humberto gemist? Daan (22) over covid: "Ik ben standaard moe" Bekijk deze video » Tattoo weglaseren gaat niet altijd goed: "Het is erg schrijnend" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Hollandse Zaken vraagt zich vanavond af: wat is een mensenleven waard

Hoop
Er is een beladen discussie over de groeiende groep veelbelovende maar ook peperdure medicijnen die de komende jaren op de markt gaat komen. Hoop op genezing, maar tot welke prijs kunnen en willen we dat betalen?

Medicijn
Zo vraagt het farmaceutische bedrijf Novartis Nederland bijna 2 miljoen euro voor een nieuw medicijn tegen de zeldzame spierziekte SMA. Het middel Zolgensma is daarmee het duurste medicijn ooit.

Levensbelang
In Hollandse Zaken het verhaal van twee kinderen voor wie de behandeling met Zolgensma van levensbelang is. De één leeft inmiddels nog dankzij een eenmalig infuus van een uur en voor de ander is een crowdfunding-actie begonnen om de 2 miljoen euro op tafel te kunnen leggen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hollandse Zaken

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier