Humberto gemist? Bonnie St. Claire zingt over drankprobleem (video)

Humberto gemist? Bonnie St. Claire zingt over drankprobleem (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 16 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? Bonnie St. Claire zingt over <em>drankprobleem</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 16 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Bonnie St. Claire heeft een nieuw nummer uitgebracht genaamd 'Kwam een vrouw bij de sijterij' waarin ze zingt over haar drankprobleem. Bij Humberto vertelt ze over haar roerige leven. Goden verzochtDe zangeres scoorde hit na hit en had ook internationaal succes. In haar biografie gaat ze uitvoerig in over de uitdagingen in haar leven. ''Ik heb wel heel erg de goden verzocht. Ik wist wel dat ik veel dronk, maar ik kwam er niet uit. Als je pas begint denk je er nog niet zo overna en ga je er nonchalant mee om.'' Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Bonnie St. Claire zingt over drankprobleem (video)

Bonnie St. Claire heeft een nieuw nummer uitgebracht genaamd 'Kwam een vrouw bij de sijterij' waarin ze zingt over haar drankprobleem. Bij Humberto vertelt ze over haar roerige leven.

Goden verzocht
De zangeres scoorde hit na hit en had ook internationaal succes. In haar biografie gaat ze uitvoerig in over de uitdagingen in haar leven. ''Ik heb wel heel erg de goden verzocht. Ik wist wel dat ik veel dronk, maar ik kwam er niet uit. Als je pas begint denk je er nog niet zo overna en ga je er nonchalant mee om.''

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Bonnie St. Claire zingt over drankprobleem (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier