Max Verstappen over tegenvallende kwalificatie GP Silverstone: "Enorm veel onderstuur"

Max Verstappen over tegenvallende kwalificatie GP Silverstone: "Enorm veel onderstuur"

Max Verstappen noteerde tijdens de eerste vrije training de snelste tijd en ging met een goed gevoel richting de kwalificatie. In de laatste run van de kwalificatie kwam Max Verstappen minder dan een tiende te kort voor pole en start daarom tijdens de sprint race vanaf de tweede plek achter Lewis Hamilton.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> over tegenvallende kwalificatie <em>GP Silverstone</em>: &quot;Enorm veel onderstuur&quot; Max Verstappen noteerde tijdens de eerste vrije training de snelste tijd en ging met een goed gevoel richting de kwalificatie. In de laatste run van de kwalificatie kwam Max Verstappen minder dan een tiende te kort voor pole en start daarom tijdens de sprint race vanaf de tweede plek achter Lewis Hamilton. Tekst gaat verder onder de video. OnderstuurNa afloop van de kwalificatie van vrijdagavond verscheen Verstappen voor de camera van Ziggo Sport. De Nederlander klaagt over de hoeveelheid onderstuur die hij heeft op zijn bolide: “Snappen nog niet waar dat vandaan komt, het is heel vaag zo.” Verstappen verwacht dat de problemen aan zijn auto voor de race van zondag gerepareerd zijn. Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Max Verstappen na afloop van GP Oostenrijk: "Ongelofelijk wat een snelheid" Bekijk deze video » Video: GP Silverstone cruciaal voor titel Max Verstappen en Lewis Hamilton Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen over tegenvallende kwalificatie GP Silverstone: "Enorm veel onderstuur"

Onderstuur
Na afloop van de kwalificatie van vrijdagavond verscheen Verstappen voor de camera van Ziggo Sport. De Nederlander klaagt over de hoeveelheid onderstuur die hij heeft op zijn bolide: “Snappen nog niet waar dat vandaan komt, het is heel vaag zo.” Verstappen verwacht dat de problemen aan zijn auto voor de race van zondag gerepareerd zijn.

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen over tegenvallende kwalificatie GP Silverstone: "Enorm veel onderstuur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier