Samenvatting vrije training 2 GP van Groot-Brittannië: Verstappen klokt snelste tijd

Samenvatting vrije training 2 GP van Groot-Brittannië: Verstappen klokt snelste tijd

Vandaag (17 juli) namen de coureurs het tegen elkaar op in de tweede vrije training van de GP van Groot-Brittannië. Verstappen noteerde de snelste tijd in een weinig enerverende sessie. De teams waren vooral aan het testen hoe de banden het hielden op de longruns. Charles Leclerc zette de tweede tijd neer en teamgenoot Carlos Sainz de derde tijd.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP van Groot-Brittannië: <em>Verstappen</em> klokt snelste tijd Vandaag (17 juli) namen de coureurs het tegen elkaar op in de tweede vrije training van de GP van Groot-Brittannië. Verstappen noteerde de snelste tijd in een weinig enerverende sessie. De teams waren vooral aan het testen hoe de banden het hielden op de longruns. Charles Leclerc zette de tweede tijd neer en teamgenoot Carlos Sainz de derde tijd. BandensoortenTijdens de tweede vrije training mochten de teams geen fundamentele veranderingen meer doorvoeren aan hun auto's, alleen de voorvleugel kon aangepast worden. Dat betekende dat de team vooral gingen kijken hoe de verschillende bandensoorten het uithielden op de lange runs, om zo een strategie voor de sprintrace te kunnen bepalen. Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training van de GP van Groot-Brittannië hierboven. Bekijk ook Samenvatting kwalificatie sprintrace GP van Groot-Brittannië 2021 Bekijk deze video » Max Verstappen over tegenvallende kwalificatie GP Silverstone: "Enorm veel onderstuur" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 GP van Groot-Brittannië: Verstappen klokt snelste tijd

Bandensoorten
Tijdens de tweede vrije training mochten de teams geen fundamentele veranderingen meer doorvoeren aan hun auto's, alleen de voorvleugel kon aangepast worden. Dat betekende dat de team vooral gingen kijken hoe de verschillende bandensoorten het uithielden op de lange runs, om zo een strategie voor de sprintrace te kunnen bepalen.

Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training van de GP van Groot-Brittannië hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV