Kijken: Luizenmoeder: De Film fantastisch ontvangen door BN'ers

Kijken: Luizenmoeder: De Film fantastisch ontvangen door BN'ers

De serie De Luizenmoeder was in 2018 voor het eerst te zien is op TV is het direct een grote hit. Nu is er dan eindelijk ook een film.

Kijken: <em>Luizenmoeder: De Film</em> fantastisch ontvangen door BN'ers De serie De Luizenmoeder was in 2018 voor het eerst te zien is op TV is het direct een grote hit. Nu is er dan eindelijk ook een film. PremièreIn de film is er weer veel te zien van het wel en wee van basisschool de Klimop. Gisterenavond was er weer een flinke première in Theater Tuschinski in Amsterdam, mét gala jurken en champagne. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Luizenmoeder: De Film kunt kijken. Trailer Luizenmoeder - De Film Bekijk deze trailer » Zien: Dit is waarom Diederik Ebbinge geen deel uitmaakt van De Luizenmoeder film Bekijk deze video » Video: Luizenmoeder de Film ging vandaag eindelijk in première zonder juf Ank Bekijk deze video »
Film :
Kijken: Luizenmoeder: De Film fantastisch ontvangen door BN'ers

Première
In de film is er weer veel te zien van het wel en wee van basisschool de Klimop. Gisterenavond was er weer een flinke première in Theater Tuschinski in Amsterdam, mét gala jurken en champagne.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Luizenmoeder: De Film kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Luizenmoeder: De Film fantastisch ontvangen door BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier