De Oranjezomer gemist? Van Gaal voorlopig geen bondscoach: "Zijn nog wat hobbels"

De Oranjezomer gemist? Van Gaal voorlopig geen bondscoach: "Zijn nog wat hobbels"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 17 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Van Gaal voorlopig geen bondscoach: &quot;Zijn nog wat hobbels&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 17 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen stelt in deze aflevering van De Oranjezomer dat Louis van Gaal nog lang geen bondscoach is. Hij verwacht wel dat binnen nu en het uitkomen van de volgende voorselectie gelukt is: "Maar er zijn wel nog wat hobbels te nemen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Valentijn Driessen stelt in deze aflevering van De Oranjezomer dat Louis van Gaal nog lang geen bondscoach is. Hij verwacht wel dat binnen nu en het uitkomen van de volgende voorselectie gelukt is: "Maar er zijn wel nog wat hobbels te nemen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Van Gaal voorlopig geen bondscoach: "Zijn nog wat hobbels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier