De Oranjezomer: Johan Derksen vol lof over Duits olympisch elftal

De Oranjezomer: Johan Derksen vol lof over Duits olympisch elftal

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 17 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen vol lof over Duits olympisch elftal Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 17 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer spreekt Johan Derksen bewondering uit voor het Duitse elftal. Het statement dat ze maakten voor racisme heeft indruk gemaakt. ''Heel goed, heel goed! Dit maakt tenminste impact.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In De Oranjezomer spreekt Johan Derksen bewondering uit voor het Duitse elftal. Het statement dat ze maakten voor racisme heeft indruk gemaakt. ''Heel goed, heel goed! Dit maakt tenminste impact.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen vol lof over Duits olympisch elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier