Klassiekers met Kleinsma met Stef Bos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma met Stef Bos gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Klassiekers met Kleinsma: Stef Bos

Klassiekers met Kleinsma met Stef Bos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma zing 'Cirkels' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Stef Bos zingt 'Zanger zonder meer' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone zingt 'Ik heb dit lied al honderd maal gezongen' Bekijk deze video » In deze aflevering van Klassiekers met Kleinsma ontvangt Simone Kleinsma Stef Bos. Samen bespreken ze de allermooiste liedjes uit de grote kleinkunst-schatkist die Nederland rijk is. InspiratieStef is zelf liedjesschrijver met een enorme staat van dienst. Wie hebben hem geïnspireerd, door welk liedje werd hij geraakt en wat maakt een liedje zo goed? Stef vertelt het Simone in een uitgebreid, intiem gesprek. LevensliedOnder anderen Herman van Veen, Ramses Shaffy, Frank Boeijen en Diggy Dex komen voorbij. Ook vertelt Stef dat hij dol is op het levenslied. Hij heeft veel bewondering voor Frans Bauer. EerbetoonOok wordt er gezongen. Met het lied Zanger zonder meer brengt Stef een eerbetoon aan Johan Verminnen. En het gesprek wordt door Simone afgesloten met een nummer van Toon Hermans: Ik heb dit lied al honderd maal gezongen. Klassiekers met Kleinsma: André van Duin zingt La bohème Bekijk deze video » Simone Kleinsma zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' (Klassiekers met Kleinsma) Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: André van Duin & Simone Kleinsma zingen 'Mooi Amsterdam' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Klassiekers met Kleinsma ontvangt Simone Kleinsma Stef Bos. Samen bespreken ze de allermooiste liedjes uit de grote kleinkunst-schatkist die Nederland rijk is.

Inspiratie
Stef is zelf liedjesschrijver met een enorme staat van dienst. Wie hebben hem geïnspireerd, door welk liedje werd hij geraakt en wat maakt een liedje zo goed? Stef vertelt het Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.

Levenslied
Onder anderen Herman van Veen, Ramses Shaffy, Frank Boeijen en Diggy Dex komen voorbij. Ook vertelt Stef dat hij dol is op het levenslied. Hij heeft veel bewondering voor Frans Bauer.

Eerbetoon
Ook wordt er gezongen. Met het lied Zanger zonder meer brengt Stef een eerbetoon aan Johan Verminnen. En het gesprek wordt door Simone afgesloten met een nummer van Toon Hermans: Ik heb dit lied al honderd maal gezongen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassiekers met Kleinsma met Stef Bos gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier