Britt Dekker wil paarden redden in Limburg: ''Ze zijn in nood''

Britt Dekker wil paarden redden in Limburg: ''Ze zijn in nood''

Ook Britt Dekker zet zich in voor de gedupeerden in Limburg. Niet alleen mensen komen in de problemen, ook paarden zijn in nood. Het begon met een paar acties, maar inmiddels is haar initiatief via Instagram nog succesvoller geworden.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws.

<em>Britt Dekker</em> wil paarden redden in Limburg: ''Ze zijn in nood'' Ook Britt Dekker zet zich in voor de gedupeerden in Limburg. Niet alleen mensen komen in de problemen, ook paarden zijn in nood. Het begon met een paar acties, maar inmiddels is haar initiatief via Instagram nog succesvoller geworden. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws. Bekijk ook First & Last: Martien Meiland heeft een goede tip voor het ramen zemen Bekijk deze video » Britt Dekker gaat naar NK dressuur: "Ga je mee of denk je mij niet bellen, George?" (video) Bekijk deze video » Britt Dekker vertelt bij Humberto over paard George: "Je voelt je elke dag vereerd" Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker wil paarden redden in Limburg: ''Ze zijn in nood''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker wil paarden redden in Limburg: ''Ze zijn in nood'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier