Live stream Tour de France etappe 21 (Chatou - Parijs)

Live stream Tour de France etappe 21 (Chatou - Parijs)

Kijk zondag 18 juli vanaf 16.10 uur LIVE naar Tour de France etappe 21 via de livestream hierboven.

Het is tijd voor de allerlaatste dag op de fiets. De truien zijn verdeeld, maar voor één man staat er nog een record op het spel. De etappe start in Chatou en finisht op de legendarische Champs-Elysees.

Het routeprofiel

De eenentwintigste en laatste etappe van de Tour de France 2021 is op zondag 18 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 21 (<em>Chatou - Parijs</em>) Kijk zondag 18 juli vanaf 16.10 uur LIVE naar Tour de France etappe 21 via de livestream hierboven. Het is tijd voor de allerlaatste dag op de fiets. De truien zijn verdeeld, maar voor één man staat er nog een record op het spel. De etappe start in Chatou en finisht op de legendarische Champs-Elysees. Het routeprofiel De eenentwintigste en laatste etappe van de Tour de France 2021 is op zondag 18 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Wout van Aert wint etappe, Tadej Pogacar heeft tweede Tour-winst bijna binnen Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 20: Wout van Aert rijdt geweldige tijdrit Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 21 (Chatou - Parijs)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 21 (Chatou - Parijs) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier