Zien: Waarom was Bilal Wahib niet bij première Meskina? (video)

Zien: Waarom was Bilal Wahib niet bij première Meskina? (video)

Tussen het grappen maken door, werkt comedian Soundos El Ahmadi maar liefst acht jaar lang aan een eigen bioscoopfilm. Met als resultaat de comedy 'Meskina', die vanmiddag in première is gegaan. Grote afwezige tijdens het feest was acteur Bilal Wahib die ook in de film te zien is.

Zien: Waarom was <em>Bilal Wahib</em> niet bij première <em>Meskina</em>? (video) Tussen het grappen maken door, werkt comedian Soundos El Ahmadi maar liefst acht jaar lang aan een eigen bioscoopfilm. Met als resultaat de comedy 'Meskina', die vanmiddag in première is gegaan. Grote afwezige tijdens het feest was acteur Bilal Wahib die ook in de film te zien is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Trailer Meskina Bekijk deze trailer » Video: Bilal Wahib terug op podium, in Paradiso Amsterdam Bekijk deze video » Kriss Kross verraste met gastoptreden Bilal Wahib: "Was er de tijd voor" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Waarom was Bilal Wahib niet bij première Meskina? (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Waarom was Bilal Wahib niet bij première Meskina? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier