Zien: Kim Kötter vertelt in biografie over jongens die aan haar zaten en chantage

Zien: Kim Kötter vertelt in biografie over jongens die aan haar zaten en chantage

De voormalige Nederlandse Miss Universe Kim Kötter vertelt in haar autobiografie Niet het mooiste meisje van de klas openhartig over de moeilijke tijden in haar leven, bijvoorbeeld op de middelbare school. Ze noemt de namen van de "gasten" die aan haar hebben gezeten en zelfs gechanteerd niet, maar schrijft wel al haar vervelende ervaringen op. Jaap Reesema heeft het boek in ieder geval nog niet gelezen, uit "zelfbescherming".

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Kim Kötter</em> vertelt in biografie over jongens die aan haar zaten en chantage De voormalige Nederlandse Miss Universe Kim Kötter vertelt in haar autobiografie Niet het mooiste meisje van de klas openhartig over de moeilijke tijden in haar leven, bijvoorbeeld op de middelbare school. Ze noemt de namen van de "gasten" die aan haar hebben gezeten en zelfs gechanteerd niet, maar schrijft wel al haar vervelende ervaringen op. Jaap Reesema heeft het boek in ieder geval nog niet gelezen, uit "zelfbescherming". Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Bekijk vakantievlog Kim Kötter: "Op reis met z’n allen" Bekijk deze video » Bekijk vlog van Kim Kötter over haar boeklancering: "Dat maakt het wel spannend" (Vlog #89) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Kim Kötter vertelt in biografie over jongens die aan haar zaten en chantage


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kim Kötter vertelt in biografie over jongens die aan haar zaten en chantage of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier