Wandelhart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wandelhart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wandelhart gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de week waarin normaal gesproken de Vierdaagse plaatsvindt, lopen Harm Edens en Joris Linssen dwars door de provincie Gelderland. Deze week van maandag tot en met vrijdag om 19:20 uur op NPO 2. VerhalenHarm en Joris tekenen de mooiste verhalen op over gastvrijheid, pijn en verbroedering. Naast de bekende plaatsen van het grootste wandelevenement ter wereld, komen ook andere wandeletappes aan bod. EtappesHarm start in Spijk (de Betuwe) en Joris in Winterswijk (de Achterhoek). In de wandelweek lopen ze elkaar tegemoet. In vijf gevarieerde etappes trekken ze door de mooiste Gelderse streken, van Coulisselandschap, via bos, hei en rivier, naar de fruitbomen van de Betuwe. Alternatieve Vierdaagse brengt 20.000 mensen aan de wandel (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de week waarin normaal gesproken de Vierdaagse plaatsvindt, lopen Harm Edens en Joris Linssen dwars door de provincie Gelderland. Deze week van maandag tot en met vrijdag om 19:20 uur op NPO 2.

Verhalen
Harm en Joris tekenen de mooiste verhalen op over gastvrijheid, pijn en verbroedering. Naast de bekende plaatsen van het grootste wandelevenement ter wereld, komen ook andere wandeletappes aan bod.

Etappes
Harm start in Spijk (de Betuwe) en Joris in Winterswijk (de Achterhoek). In de wandelweek lopen ze elkaar tegemoet. In vijf gevarieerde etappes trekken ze door de mooiste Gelderse streken, van Coulisselandschap, via bos, hei en rivier, naar de fruitbomen van de Betuwe.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wandelhart gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier