Gösta gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gösta gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gösta gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze Zweedse komische dramaserie krijgt kinderpsycholoog Gösta zijn eerste baan krijgt op het platteland. Hij wil de aardigste persoon ter wereld zijn en helpt iedereen die hij ontmoet. Soms gaat het goed, maar niet altijd. Deze week van maandag t/m donderdag en volgende week maandag en dinsdag met dubbele afleveringen rond 23:00 uur op NPO 2. DorpGösta is een 28-jarige kinderpsycholoog die voor zijn eerste baan aan het werk gaat in een klein dorp op het Zweedse platteland. OnderdakHij huurt een huisje in het bos, en verleent ook nog tijdelijk onderdak aan een Syrische vluchteling. TeleurstellingHet wordt een dag met bijzondere gesprekken en ontmoetingen. Zijn vriendin weet een fikse teleurstelling in iets moois om te zetten. Bekijk de trailer van My Unorthodox Life: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer The Nest (Il Nido): vanaf 25 augustus on demand te zien Bekijk deze video » Eerste beelden nieuwe dramaserie Swanenburg (deze zomer op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze Zweedse komische dramaserie krijgt kinderpsycholoog Gösta zijn eerste baan krijgt op het platteland. Hij wil de aardigste persoon ter wereld zijn en helpt iedereen die hij ontmoet. Soms gaat het goed, maar niet altijd. Deze week van maandag t/m donderdag en volgende week maandag en dinsdag met dubbele afleveringen rond 23:00 uur op NPO 2.

Dorp
Gösta is een 28-jarige kinderpsycholoog die voor zijn eerste baan aan het werk gaat in een klein dorp op het Zweedse platteland.

Onderdak
Hij huurt een huisje in het bos, en verleent ook nog tijdelijk onderdak aan een Syrische vluchteling.

Teleurstelling
Het wordt een dag met bijzondere gesprekken en ontmoetingen. Zijn vriendin weet een fikse teleurstelling in iets moois om te zetten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gösta gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier