Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+)

Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+)

Afgelopen jaar kregen de camera's van Disney+ ongekende toegang achter de schermen bij Feyenoord. Ze brachten werkelijk alles in beeld, en dat heeft de documentaire Dat ene woord opgeleverd. De eerste beelden zijn nu naar buiten gebracht.

Lees verder onder de video.

Bekijk trailer Feyenoord-documentaire <em>Dat ene woord</em> (vanaf 1 september op Disney+) Afgelopen jaar kregen de camera's van Disney+ ongekende toegang achter de schermen bij Feyenoord. Ze brachten werkelijk alles in beeld, en dat heeft de documentaire Dat ene woord opgeleverd. De eerste beelden zijn nu naar buiten gebracht. Lees verder onder de video. Steven BerghuisVoor Feyenoord-supporters is het misschien pijnlijk om te zien dat de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis nog een grote rol speelt in de documentaire, maar hij was dan ook de beste Feyenoorder van het afgelopen seizoen. Verder zien we exclusieve beelden uit bijvoorbeeld de kleedkamer en van het trainingsveld. Bekijk de trailer van Dat ene woord hierboven. De documentaire Dat ene woord is vanaf 1 september te zien op STAR bij Disney+. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Werder Bremen (oefenduel) Bekijk deze video » Zo neemt Steven Berghuis afscheid van Feyenoord (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+)

Steven Berghuis
Voor Feyenoord-supporters is het misschien pijnlijk om te zien dat de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis nog een grote rol speelt in de documentaire, maar hij was dan ook de beste Feyenoorder van het afgelopen seizoen. Verder zien we exclusieve beelden uit bijvoorbeeld de kleedkamer en van het trainingsveld.

Bekijk de trailer van Dat ene woord hierboven. De documentaire Dat ene woord is vanaf 1 september te zien op STAR bij Disney+.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV