Meskina van Soundos El Ahmadi in première: "Het is mijn tweede baby" (video)

Meskina van Soundos El Ahmadi in première: "Het is mijn tweede baby" (video)

Meskina, de eerste bioscoopfilm van Soundos El Ahmadi, is zondag in première gegaan. De maakster is meer dan trots: "Het is mijn tweede baby."

Ander beeld Marokkaanse vrouwen
Ze wil met haar film een ander beeld van Marokkaanse vrouwen schetsen: "Ik ben een vrouw, geboren en getogen in Nederland. En ik kon mezelf nooit terugvinden in films of in series. Als er films worden gemaakt over Marokkaanse vrouwen worden ze verkracht of jihadist, want anders mag het niet gemaakt worden." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Meskina van <em>Soundos El Ahmadi</em> in première: &quot;Het is mijn tweede baby&quot; (video) Meskina, de eerste bioscoopfilm van Soundos El Ahmadi, is zondag in première gegaan. De maakster is meer dan trots: "Het is mijn tweede baby." Ander beeld Marokkaanse vrouwenZe wil met haar film een ander beeld van Marokkaanse vrouwen schetsen: "Ik ben een vrouw, geboren en getogen in Nederland. En ik kon mezelf nooit terugvinden in films of in series. Als er films worden gemaakt over Marokkaanse vrouwen worden ze verkracht of jihadist, want anders mag het niet gemaakt worden." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Waarom was Bilal Wahib niet bij première Meskina? (video) Bekijk deze video »
TV :
Meskina van Soundos El Ahmadi in première: "Het is mijn tweede baby" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meskina van Soundos El Ahmadi in première: "Het is mijn tweede baby" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier