Engeland viert Freedom Day: bekijk LIVE beelden uit Londen

Engeland viert Freedom Day: bekijk LIVE beelden uit Londen

Ondanks een erg hoog besmettingscijfer in het Verenigd Koninkrijk heeft premier Boris Johnson, die zelf in thuisquarantaine zit, ervoor gekozen zijn land maandag weer volledig open te gooien. Het dragen van mondkapjes en het houden van afstand is niet meer nodig en ook de nachtclubs mogen weer open zoals voor de coronapandemie. Het grootschalige heropeningsplan is inmiddels omgedoopt tot Freedom Day. Hoe dat er in Londen uit ziet zie je hieronder LIVE.

Engeland viert <em>Freedom Day</em>: bekijk LIVE beelden uit Londen Ondanks een erg hoog besmettingscijfer in het Verenigd Koninkrijk heeft premier Boris Johnson, die zelf in thuisquarantaine zit, ervoor gekozen zijn land maandag weer volledig open te gooien. Het dragen van mondkapjes en het houden van afstand is niet meer nodig en ook de nachtclubs mogen weer open zoals voor de coronapandemie. Het grootschalige heropeningsplan is inmiddels omgedoopt tot Freedom Day. Hoe dat er in Londen uit ziet zie je hieronder LIVE. Bekijk ook Zien: Toch nationale feestdag in Engeland, ondanks explosie coronabesmettingen (video) Bekijk deze video »
Live :
Engeland viert Freedom Day: bekijk LIVE beelden uit Londen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Engeland viert Freedom Day: bekijk LIVE beelden uit Londen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV