Familie Gillis: Nicol en Peter gaan samen shoppen

Familie Gillis: Nicol en Peter gaan samen shoppen

Nicol en Peter gaan samen shoppen voor nieuwe kleding voor Nicol. Terwijl ze van alles uitprobeert, maakt Peter close-up foto's van de kleding. Hij wordt goed verzorgt met koffie en bonbons, terwijl Nicol de ene na de andere outfit aantrekt.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis</em>: Nicol en Peter gaan samen shoppen Nicol en Peter gaan samen shoppen voor nieuwe kleding voor Nicol. Terwijl ze van alles uitprobeert, maakt Peter close-up foto's van de kleding. Hij wordt goed verzorgt met koffie en bonbons, terwijl Nicol de ene na de andere outfit aantrekt. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Peter onderhandelt over prijs leren riem op het strand Bekijk deze video » Familie Gillis: Nicol blijft hinten op bruiloft maar Peter vindt het "goed zo" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Nicol en Peter gaan samen shoppen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier