Bijzondere video: Formule 1-coureur Sebastian Vettel ruimt rotzooi op na race

Bijzondere video: Formule 1-coureur Sebastian Vettel ruimt rotzooi op na race

Dat Sebastian Vettel van een opgeruimde baan houdt is al jaren duidelijk. Enkele jaren terug riep hij al journalisten bij Formule 1 op om hun plastic flesjes op te ruimen. Gisteren had hij beloofd om te helpen de tribunes schoon te maken en de coureur heeft zich aan die belofte gehouden.

Bekijk de video van Formule 1 hieronder.

Bijzondere video: Formule 1-coureur <em>Sebastian Vettel</em> ruimt rotzooi op na race Dat Sebastian Vettel van een opgeruimde baan houdt is al jaren duidelijk. Enkele jaren terug riep hij al journalisten bij Formule 1 op om hun plastic flesjes op te ruimen. Gisteren had hij beloofd om te helpen de tribunes schoon te maken en de coureur heeft zich aan die belofte gehouden. Bekijk de video van Formule 1 hieronder. Bekijk ook Formule 1: Lewis Hamilton wint de GP van Groot-Brittannië, Verstappen valt uit na crash Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? René sloopt Hamiton: "Hele grote schande" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere video: Formule 1-coureur Sebastian Vettel ruimt rotzooi op na race of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier