Zien: Koen Op De Camping in Zuid-Limburg tijdens overstroming

Zien: Koen Op De Camping in Zuid-Limburg tijdens overstroming

In deze aflevering van Koen op de Camping brengen we een bezoek aan campings in het zuiden van Limburg. De provincie werd zwaar getroffen door het hoge water, met alle gevolgen van dien. Koen spreekt met campinggasten en -ondernemers die enorm aangeslagen, maar ook strijdbaar zijn.

Bekijk de video van Omroep MAX hieronder.

Zien: <em>Koen Op De Camping</em> in Zuid-Limburg tijdens overstroming In deze aflevering van Koen op de Camping brengen we een bezoek aan campings in het zuiden van Limburg. De provincie werd zwaar getroffen door het hoge water, met alle gevolgen van dien. Koen spreekt met campinggasten en -ondernemers die enorm aangeslagen, maar ook strijdbaar zijn. Bekijk de video van Omroep MAX hieronder. Bekijk ook Video: Drijvende koe uit de Maas legde tocht van honderd kilometer af Bekijk deze video » Dorp in Limburg eiland geworden: "Worden heen en weer gependeld" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Koen Op De Camping in Zuid-Limburg tijdens overstroming


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koen Op De Camping in Zuid-Limburg tijdens overstroming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier